F.00 – Acest cod indică o eroare generală a centralei termice. Este posibil să fie nevoie de o resetare a centralei sau de o intervenție mai profundă pentru a rezolva problema.

F.10 – Această eroare indică o presiune scăzută în sistemul de încălzire. Verificați presiunea și, dacă este necesar, reumpleți sistemul de încălzire.

F.20 – Acest cod indică o presiune prea mare în sistemul de încălzire. Verificați presiunea și, dacă este necesar, purgați sistemul de încălzire.

F.22 – Această eroare indică o presiune scăzută în sistemul de încălzire. Este similară cu F.10 și necesită aceleași măsuri corective.

F.28 – Acest cod indică o problemă cu alimentarea cu gaz. Verificați alimentarea cu gaz și asigurați-vă că este activă și că nu există probleme cu presiunea gazului.

F.32 – Această eroare indică o problemă cu aprinderea. Verificați conexiunile și funcționarea aprinderii și a electrozilor de aprindere.

F.49 – Acest cod indică o problemă cu senzorul de flacără. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.61 – Această eroare indică o problemă cu senzorul de presiune a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului de presiune.

F.62 – Acest cod indică o problemă cu senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului de temperatură.

F.63 – Această eroare indică o problemă cu senzorul de temperatură a gazelor de ardere. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.64 – Acest cod indică o problemă cu ventilatorul de evacuare a gazelor de ardere. Verificați funcționarea și conexiunile ventilatorului.

F.65 – Această eroare indică o problemă cu sonda lambda. Verificați conexiunile și funcționarea sondei lambda.

F.67 – Acest cod indică o problemă cu ventilatorul de evacuare a gazelor de ardere. Verificați funcționarea și conexiunile ventilatorului.

F.70 – Această eroare indică o problemă cu scăparea de gaz. Verificați instalația de gaz și contactați un specialist în siguranță pentru asistență suplimentară.

F.75 – Acest cod indică o problemă la schimbătorul de căldură. Este posibil să fie necesară o intervenție profesională pentru a remedia această problemă.

Acestea sunt câteva dintre codurile de avarie comune la centralele termice Vaillant.

F.76 – Această eroare indică o problemă la ventilatorul de evacuare a gazelor de ardere. Verificați funcționarea ventilatorului și conexiunile acestuia.

F.77 – Acest cod indică o problemă cu evacuarea condensului. Verificați conexiunile și funcționarea sistemului de evacuare a condensului.

F.78 – Această eroare indică o problemă cu evacuarea condensului. Verificați conexiunile și funcționarea sistemului de evacuare a condensului.

F.91 – Acest cod indică o problemă la schimbătorul de căldură. Este posibil să fie necesară o intervenție profesională pentru a remedia această problemă.

F.92 – Această eroare indică o problemă cu ventilatorul de evacuare a gazelor de ardere. Verificați funcționarea și conexiunile ventilatorului.

F.93 – Acest cod indică o problemă cu senzorul de flacără. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.94 – Această eroare indică o problemă la schimbătorul de căldură. Este posibil să fie necesară o intervenție profesională pentru a remedia această problemă.

F.95 – Acest cod indică o problemă la schimbătorul de căldură. Este posibil să fie necesară o intervenție profesională pentru a remedia această problemă.

F.97 – Această eroare indică o problemă la ventilatorul de evacuare a gazelor de ardere. Verificați funcționarea și conexiunile ventilatorului.

F.98 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.99 – Această eroare indică o problemă cu aprinderea. Verificați conexiunile și funcționarea aprinderii și a electrozilor de aprindere.

F.100 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.110 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.114 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

Acestea sunt câteva dintre codurile de avarie pe care le puteți întâlni la centralele termice Vaillant. Pentru o diagnosticare precisă și remedierea corectă a problemelor, este recomandat să consultați manualul specific al centralei dvs. sau să contactați un specialist autorizat.

Mai multe coduri de avarie posibile pentru centralele termice Vaillant:

F.115 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.116 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.117 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.118 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.120 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.121 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.122 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.123 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.124 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.125 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.126 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.127 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.128 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.129 – Acest cod indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

F.130 – Această eroare indică o problemă la senzorul de temperatură a apei. Verificați conexiunile și funcționarea senzorului.

Call Now Button