Montaj/Reparatii/Service aer conditionat

Societatea Italflo Serv Term  este conceputa si axata strict pe operatiuni de mentenanta,montaj,reparatii aer conditionat si a centralelor termice.

Societatea noastra ofera garantie la lucrarile executate-manopera.

Personalul este calificat pentru operatiuni de montaj/reparatii/mentenanta.

Pentru programari,informatii contact 0722/223/669 valabil si WhatsApp.

InainteDupa

Echipa noastră de tehnicieni calificați poate instala o gamă largă de unități de aer condiționat, de la cele mai simple la cele mai avansate, în funcție de nevoile dvs. Indiferent dacă doriți să instalați un sistem centralizat sau unul portabil, suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru spațiul dvs. și pentru a vă oferi o soluție personalizată.

De asemenea, oferim servicii de întreținere pentru a vă asigura că unitatea dvs. de aer condiționat funcționează în mod optim. Echipa noastră de experți poate efectua revizii periodice, curățare și înlocuirea filtrelor, precum și orice alte reparații necesare, pentru a vă asigura că aerul din interiorul spațiului dvs. este întotdeauna curat și proaspăt.

În cazul în care întâmpinați probleme cu unitatea dvs. de aer condiționat, suntem la dispoziția dvs. pentru reparații rapide și eficiente. Echipa noastră de tehnicieni experimentați poate diagnostica și remedia problemele de funcționare a sistemului, astfel încât să puteți reveni la un mediu confortabil în cel mai scurt timp posibil.

La ITALFLO SERV TERM, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de aer condiționat la prețuri competitive. Suntem mândri să oferim servicii prompte și profesionale, împreună cu o garanție pentru toate lucrările noastre.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unor servicii de aer condiționat de înaltă calitate, contactați-ne la [numărul de telefon sau adresa de e-mail]. Echipa noastră de experți va fi bucuroasă să vă ajute cu toate nevoile dvs. de aer condiționat.

Pe lângă serviciile noastre de bază de instalare, întreținere și reparație a unităților de aer condiționat, oferim și o gamă largă de opțiuni suplimentare pentru a vă asigura că aveți un sistem de climatizare optim pentru spațiul dvs. Aici sunt câteva dintre serviciile noastre suplimentare:

  • Design personalizat: Dacă aveți nevoie de un sistem de aer condiționat personalizat pentru spațiul dvs., suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră de experți poate proiecta și implementa un sistem de aer condiționat care să corespundă nevoilor dvs. specifice, asigurându-vă că beneficiați de un mediu confortabil și plăcut.
  • Sisteme inteligente de control: Oferim soluții de control inteligent al temperaturii, astfel încât să puteți controla sistemul de aer condiționat de la distanță. Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru proprietarii care doresc să controleze temperatura și consumul de energie de la distanță, pentru a economisi bani și energie.
  • Servicii de igienizare a aerului: În plus față de întreținerea standard, oferim și servicii de igienizare a aerului, care ajută la eliminarea bacteriilor, virușilor și a altor agenți patogeni din aerul din interiorul spațiului dvs. Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru proprietarii care doresc să își protejeze sănătatea și bunăstarea, împreună cu confortul din interiorul spațiului lor.

La ITALFLO SERV TERM, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de aer condiționat pentru clienții noștri. Dacă aveți nevoie de ajutor cu instalarea, întreținerea sau reparația unității dvs. de aer condiționat, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum putem să vă ajutăm să aveți un mediu confortabil și plăcut în spațiul dvs.

15 ANI EXPERIENȚĂ-Pentru noi nu exista „nu se poate” !

Montaj, igienizare, curatare, incarcare cu freon aer conditionat

ZONE DE ACTIVITATE

Bucuresti si zonele limitrofe (pana in 30 km de Bucuresti)

Asiguram interventii de urgenta pentru: montaj, igienizare, curățare, încărcare cu freon aer condiționat in toate cele 6 sectoare din Bucuresti si in zonele limitrofe.

Sector 1( Aviatorilor , Aviatiei, Baneasa, Bucuresti Noi,Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Victoriei, Floreasca, Pipera, Primaverii, P-ta Romana).

Sector 2 ( Colentina, Pipera, Andronache, Iancului ,Lacul Tei ,Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu).

Sector 3 (Balta Alba, Nicolae Grigorescu, Centrul Civic, Muncii, Dristor, Titan , Mihai Bravu , Vitan , Unirii ).

Sector 4 ( Berceni, Oltenitei , Brancoveanu , Aparatori , Giurgiului , Tineretului, Vacaresti).

Sector 5 (Rahova , Sebastian , Cotroceni, Dealul Spirii, 13 Septembrie ).

Sector 6 ( Drumul Taberei, Militari , Ghencea, Crangasi, Giulesti)
Deplasari si in zonele din jurul Bucurestiului pe o distanta de cca. 30 km.                      
Imprejurimi Bucuresti- Popesti-leordeni,Chitila,Chiajna,Pipera,Voluntari,Comuna Berceni,Magurele, Domnesti.

Societatea noastra ofera garantie la lucrarile executate-manopera.

Personalul este calificat pentru operatiuni de montaj/reparatii/aer conditionat.

Pentru programari,informatii contact 0722.223.669 valabil si WhatsApp.

Contact

Adresa

Italflo Serv Term srl. Bucuresti ,strada Cuza Voda 124 sector 4
CIF 40620745, J40/1700/2019

Program

L-D 8.00-22.00

Email

italflo@yahoo.com

Telefon

0722 223 669‬

Call Now Button