I.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.
Informatiile care pot fi colectate prin intermediul site-ului sunt: nume, prenume numere de telefon, adresă de e-mail,IP,  dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.


Scopuri pentru care prelucram datele dvs:

-Pentru a vizualiza traficul.
-Pentru a personaliza experiența de navigare și a răspunde nevoilor individuale
-Pentru a furniza conținut publicitar personalizat
-Pentru a imbunătăți site-ul nostru
-Pentru a coresponda cu utilizatorii site-ului
-Pentru a administra un concurs, promovare sau sondaj
-In vederea transmiterii ulterioare de oferte/promotii,
-Pentru implementarea algoritmului pixel
Datele personale vor fi sterse la solicitarea dvs.

Datele personale ajung in posesia ITALFLO SERV TERM.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE.

Persoana vizata are dreptul la a se opune prelucrarii datelor, dreptul la stergere, dreptul la portabilitatea datelor (daca aceastea mai sunt stocate) si alte drepturile legale stipulate in regulamentul GDPR. Solicitarea se poate realiza prin folosirea datelor de contact din site.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de https://reparatiicentraleaerconditionat.ro/ utile în legătură sau nu cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
1.1.Trimiteri catre Facebook si alte retele de socializare si canale media,in urma careia puteti primi continut publicitar.

Italflo Serv Term SRL nu transmite datele dvs personale altor site-uri/entitati decat in conditiile legii sau daca vi s-a solicitat acordul.
https://reparatiicentraleaerconditionat.ro/ este gazduit in Romania de ClausWeb SRL detinand certificat SSL.

II.TERMENII SI CONDITIILE SITE-ULUI

INTRODUCERE

Web Siteul https://reparatiicentraleaerconditionat.roeste un site de prezentare apartine SC ITALFLO TERM SERV SRL

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului https://reparatiicentraleaerconditionat.ro/ de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
https://reparatiicentraleaerconditionat.ro  îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Preturile sunt informative si se pot negocia.
Accesul si utilizarea paginilor https://reparatiicentraleaerconditionat.ro/ sunt gratuite.

RASPUNDERA
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
–intreruperea sau nefunctionalitatea site-ului;
-neactualizarea site-ului, sau inadvertentele aparute fata de preturile afisate
–afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
https://reparatiicentraleaerconditionat.ro/ nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site: prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului https://reparatiicentraleaerconditionat.ro/ nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SC ITALFLO  SERV TERM în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii referetoare la produsele si serviciile prezentate (preturi, fotografii, detalii produse/servicii etc), de regula privind servicii de reparare centrale si aparate aer conditionat si nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să e contacteze prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură. Nimic din ceea ce este prezentat in site nu reprezinta obigatii pentru niciuna dintre parti.
Preturile sunt estimative si se pot negocia.
Ne rezervam dreptul asupra onorarii comenzilor, si putem refuza fara motive orice client, desi scopul nostru este obtinerea si buna finalizare a comenzilor.

 

 

Call Now Button