Montaj/Reparatii/Service centrale termice, cazane lemne, centrale pe peleti.

Societatea Italflo Serv Term  este conceputa si axata strict pe operatiuni de mentenanta,montaj,reparatii aer conditionat si a centralelor termice.

Societatea noastra ofera garantie la lucrarile executate-manopera.

Personalul este calificat pentru operatiuni de montaj/reparatii/mentenanta.

Pentru programari,informatii contact 0722/223/669 valabil si WhatsApp.

Dacă aveți nevoie de reparații pentru centrala termică, sunteți la locul potrivit! Site-ul nostru vă oferă servicii profesionale de reparare a centralelor termice, indiferent de marca sau modelul acestora. Echipa noastră de tehnicieni specializați în reparații centrale termice poate rezolva orice problemă întâmpinată de centrala dumneavoastră, de la defecțiuni minore până la probleme majore de funcționare.

Noi vă garantăm o intervenție rapidă și eficientă, pentru a vă restabili confortul termic cât mai curând posibil. Suntem la dispoziția dumneavoastră în orice moment, indiferent de zi sau de oră, pentru a vă oferi cele mai bune servicii de reparații centrale termice.

Contactați-ne acum și vă vom oferi o evaluare gratuită a problemei centralei dumneavoastră, iar apoi vom elabora un plan de reparație detaliat pentru a remedia orice defecțiune. Vă asigurăm că prețurile noastre sunt competitive și că vom face tot posibilul pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Nu lăsați centrala termică să vă dea bătăi de cap – apelați acum la serviciile noastre de reparații centrale termice și veți fi mulțumiți de rezultate!

Serviciile noastre de reparare a centralelor termice includ o gamă largă de operațiuni, în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei centrale. Iată o listă a principalelor operațiuni pe care le efectuăm:

  1. Diagnosticare și evaluare: Echipa noastră de tehnicieni va evalua starea centralei termice, identificând orice problemă și oferind o soluție adecvată.
  2. Întreținere preventivă: Pentru a preveni eventuale probleme viitoare, putem efectua o serie de operațiuni de întreținere preventivă, cum ar fi curățarea și verificarea componentelor.
  3. Înlocuirea pieselor: Dacă componentele centralei termice sunt deteriorate sau defecte, le putem înlocui cu piese noi de calitate.
  4. Repararea componentelor: Uneori, o componentă poate fi reparată în loc să fie înlocuită cu una nouă, ceea ce poate fi o soluție mai economică.
  5. Curățare și igienizare: Pentru o funcționare optimă, centrul termic trebuie curățat și igienizat periodic. Această operațiune poate preveni depunerea de sedimente și prelungi durata de viață a componentelor.
  6. Verificarea presiunii: Este important să se verifice periodic presiunea din centrala termică, astfel încât aceasta să funcționeze la parametri optimi.
  7. Înlocuirea pompei de circulație: Pompa de circulație are un rol important în funcționarea centralei termice, astfel încât înlocuirea acesteia poate fi necesară în cazul în care aceasta nu mai funcționează corespunzător.
  8. Curățarea schimbătorului de căldură: Schimbătorul de căldură trebuie curățat periodic pentru a preveni acumularea de sedimente, care poate duce la blocarea acestuia și la o funcționare necorespunzătoare.

Acestea sunt doar câteva dintre operațiunile pe care le efectuăm pentru a repara și întreține centralele termice. Serviciile noastre sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client și ale centralei termice în cauză.

15 ANI EXPERIENȚĂ-Pentru noi nu exista „nu se poate” !

GALERIE FOTO

ZONE DE ACTIVITATE

Bucuresti si zonele limitrofe (pana in 30 km de Bucuresti)

Asiguram interventii de urgenta pentru reparatii centrale (termice, cazane lemne, centrale pe peleti) in toate cele 6 sectoare din Bucuresti si in zonele limitrofe.

Sector 1( Aviatorilor , Aviatiei, Baneasa, Bucuresti Noi,Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Victoriei, Floreasca, Pipera, Primaverii, P-ta Romana).

Sector 2 ( Colentina, Pipera, Andronache, Iancului ,Lacul Tei ,Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu).

Sector 3 (Balta Alba, Nicolae Grigorescu, Centrul Civic, Muncii, Dristor, Titan , Mihai Bravu , Vitan , Unirii ).

Sector 4 ( Berceni, Oltenitei , Brancoveanu , Aparatori , Giurgiului , Tineretului, Vacaresti).

Sector 5 (Rahova , Sebastian , Cotroceni, Dealul Spirii, 13 Septembrie ).

Sector 6 ( Drumul Taberei, Militari , Ghencea, Crangasi, Giulesti)
Deplasari si in zonele din jurul Bucurestiului pe o distanta de cca. 30 km.                        

Imprejurimi Bucuresti- Popesti-leordeni,Chitila,Chiajna,Pipera,Voluntari,Comuna Berceni,Magurele, Domnesti.

Societatea noastra ofera garantie la lucrarile executate-manopera.

Personalul este calificat pentru operatiuni de montaj/reparatii/mentenanta centrale termice, cazane lemne, centrale pe peleti.

Pentru programari,informatii contact 0722.223.669 valabil si WhatsApp.

Contact

Adresa

Italflo Serv Term srl. Bucuresti ,strada Cuza Voda 124 sector 4
CIF 40620745, J40/1700/2019

Program

L-D 8.00-22.00

Email

italflo@yahoo.com

Telefon

0722 223 669‬
Call Now Button