Reparatii, montaj și întreținere a boilerelor electrice

Bine ați venit la Italflo Serv Term, destinația dumneavoastră de încredere pentru servicii complete de reparatii, montaj și întreținere a boilerelor electrice. Cu o vastă experiență în domeniu și o echipă de tehnicieni calificați, suntem alegerea ideală pentru toate nevoile dumneavoastră legate de boilere.

Reparatii Boiler Electric:

Indiferent de modelul sau marca boilerului dumneavoastră electric, echipa noastră este pregătită să diagnosticheze și să remedieze orice problemă întâmpinată. De la defecte minore până la reparații majore, vă asigurăm că veți beneficia de servicii de cea mai înaltă calitate pentru a vă readuce boilerul în funcțiune optimă.

Service boiler electric:

Oferim servicii de mentenanță și întreținere periodice pentru a vă asigura că boilerul dumneavoastră funcționează în mod optim pe tot parcursul anului. De la verificări de rutină până la curățare și ajustări, ne angajăm să vă păstrăm sistemul de încălzire eficient și fiabil.

Curățare de Calcar:

Depunerile de calcar pot afecta performanța și durabilitatea boilerului dumneavoastră. Cu serviciile noastre specializate de curățare a calcarului, eliminăm acumulările nedorite, asigurându-ne că boilerul dumneavoastră funcționează la parametri optimi și reduceți riscul de avarii sau deteriorări.

Montaj Boiler electric:

Specialiștii noștri au expertiză în montajul boilerelor de diferite mărci și modele, inclusiv Ariston, Ferolli, Bosch, Tesy și multe altele. Cu profesionalism și atenție la detalii, garantăm că boilerul dumneavoastră va fi instalat corect, asigurându-vă că funcționează la capacitate maximă și în conformitate cu standardele de siguranță.

Furnizare Piese de Schimb:

În cazul în care boilerul dumneavoastră necesită înlocuirea unei piese, punem la dispoziție o gamă largă de piese de schimb de înaltă calitate pentru diferite mărci și modele. Avem acces la piese originale și compatibile, asigurându-ne că intervențiile noastre sunt durabile și eficiente.

Garanția Serviciului:

Pentru a vă oferi pacea de spirit și încrederea că alegerea noastră este cea mai bună pentru nevoile dumneavoastră, oferim o garanție extinsă pentru serviciile noastre. Toate intervențiile de reparare și montaj sunt acoperite de o garanție de 6 luni pentru manoperă, astfel încât să puteți fi siguri că sunteți protejat împotriva defecțiunilor și problemelor ulterioare.

15 ANI EXPERIENȚĂ-Pentru noi nu exista „nu se poate” !

Reparatii montaj și întreținere a boilerelor electrice

ZONE DE ACTIVITATE

Bucuresti si zonele limitrofe (pana in 30 km de Bucuresti)

Asiguram interventii de urgenta pentru: montaj, igienizare, curățare, încărcare cu freon aer condiționat in toate cele 6 sectoare din Bucuresti si in zonele limitrofe.

Sector 1( Aviatorilor , Aviatiei, Baneasa, Bucuresti Noi,Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Victoriei, Floreasca, Pipera, Primaverii, P-ta Romana).

Sector 2 ( Colentina, Pipera, Andronache, Iancului ,Lacul Tei ,Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu).

Sector 3 (Balta Alba, Nicolae Grigorescu, Centrul Civic, Muncii, Dristor, Titan , Mihai Bravu , Vitan , Unirii ).

Sector 4 ( Berceni, Oltenitei , Brancoveanu , Aparatori , Giurgiului , Tineretului, Vacaresti).

Sector 5 (Rahova , Sebastian , Cotroceni, Dealul Spirii, 13 Septembrie ).

Sector 6 ( Drumul Taberei, Militari , Ghencea, Crangasi, Giulesti)
Deplasari si in zonele din jurul Bucurestiului pe o distanta de cca. 30 km.                      
Imprejurimi Bucuresti- Popesti-leordeni,Chitila,Chiajna,Pipera,Voluntari,Comuna Berceni,Magurele, Domnesti.

Societatea noastra ofera garantie la lucrarile executate-manopera.

Personalul este calificat pentru operatiuni de montaj/reparatii/aer conditionat.

Pentru programari,informatii contact 0722.223.669 valabil si WhatsApp.

Contact

Adresa

Italflo Serv Term srl. Bucuresti ,strada Cuza Voda 124 sector 4
CIF 40620745, J40/1700/2019

Program

L-D 8.00-22.00

Email

italflo@yahoo.com

Telefon

0722 223 669‬

Call Now Button