Codurile de eroare la centrala termica Ariston One in condensare pot varia în funcție de modelul exact de centrală termică și de natura problemei. În general, centrala termică va afișa un cod de eroare în cazul în care se întâmpină o problemă. Iată câteva dintre cele mai comune coduri de eroare care ar putea apărea la o centrală termică Ariston One în condensare:

Codul de eroare E02: aceasta indică o problemă la nivelul ventilatorului. În general, acest lucru înseamnă că ventilatorul nu funcționează corect sau că există o problemă cu senzorul de presiune a aerului.

Codul de eroare E34: aceasta indică o problemă la nivelul senzorului de temperatură a apei calde. Această problemă poate fi cauzată de un senzor defect sau de o conexiune electrică defectuoasă.

Codul de eroare E40: aceasta indică o problemă la nivelul pompei de circulație a apei. Această problemă poate fi cauzată de o pompă defectă sau de o blocare în sistemul de circulație a apei.

Codul de eroare E50: aceasta indică o problemă la nivelul senzorului de presiune a apei. Această problemă poate fi cauzată de un senzor defect sau de o presiune a apei prea scăzută în sistem.

Codul de eroare E60: aceasta indică o problemă la nivelul senzorului de temperatură a apei de încălzire. Această problemă poate fi cauzată de un senzor defect sau de o conexiune electrică defectuoasă.

În cazul în care întâmpinați o problemă cu centrala termică Ariston One în condensare și nu sunteți sigur ce să faceți, vă recomand să consultați manualul de utilizare al centralei sau să apelați un specialist autorizat pentru a remedia problema.

Codul de eroare E01: aceasta indică o problemă la nivelul circuitului de gaz. Această problemă poate fi cauzată de o presiune prea scăzută sau prea mare a gazului, de o valvă de gaz defectă sau de o blocare în conducta de gaz.

Codul de eroare E10: aceasta indică o problemă la nivelul senzorului de temperatură a apei reci de intrare. Această problemă poate fi cauzată de un senzor defect sau de o conexiune electrică defectuoasă.

Codul de eroare E13: aceasta indică o problemă la nivelul schimbătorului de căldură. Această problemă poate fi cauzată de depuneri de calcar sau alte impurități în schimbătorul de căldură.

Codul de eroare E20: aceasta indică o problemă la nivelul senzorului de temperatură a apei de la robinetul de apă caldă. Această problemă poate fi cauzată de un senzor defect sau de o conexiune electrică defectuoasă.

Codul de eroare E28: aceasta indică o problemă la nivelul senzorului de presiune a apei de la robinetul de apă caldă. Această problemă poate fi cauzată de un senzor defect sau de o conexiune electrică defectuoasă.

Este important să rețineți că acestea sunt doar câteva exemple de coduri de eroare și că pot exista și alte coduri de eroare specifice modelului de centrală termică Ariston One în condensare. În cazul în care întâmpinați o problemă cu centrala termică, vă recomand să consultați manualul de utilizare al centralei sau să apelați un specialist autorizat pentru a vă ajuta să identificați și să remediați problema.

Call Now Button