Centrala termică reprezintă inima sistemului de încălzire al unei locuințe sau clădiri comerciale. Pentru a asigura confortul termic și siguranța utilizatorilor, este esențial să se efectueze în mod regulat operațiuni de întreținere și reparații. În acest sens, Italflo Serv Term se distinge prin serviciile sale profesioniste și atenția deosebită acordată fiecărui detaliu al centralei termice. Reparatii centrale termice

 

Curățarea și Verificarea Electrozilor de Aprindere-reparatii centrale termice

Electrozii de aprindere joacă un rol crucial în pornirea și funcționarea corectă a centralei termice. Italflo Serv Term efectuează curățarea acestora pentru a elimina depunerile care pot afecta eficiența sau funcționarea necorespunzătoare a aprinderii.

 

Curățarea Condensului și a Vasului de Colectare/ reparatii centrale termice

Condensul poate fi o sursă de probleme în centrala termică dacă nu este gestionat corespunzător. Echipa Italflo Serv Term curăță condensul și verifică vasul de colectare pentru a preveni blocajele și scurgerile, menținând astfel performanța optimă a sistemului.

 

Verificarea și Curățarea Camerei de Ardere

Camera de ardere trebuie să fie într-o stare impecabilă pentru a asigura arderea eficientă a combustibilului și pentru a preveni acumularea de reziduri care pot afecta funcționarea centralei termice. Italflo Serv Term verifică și curăță cu atenție camera de ardere pentru a asigura un randament optim al centralei termice.

 

Verificarea și Curățarea Admisiei și a Ventilatorului

Admisia și ventilatorul sunt elemente esențiale pentru circulația adecvată a aerului în centrala termică. Italflo Serv Term efectuează verificări și curățări riguroase pentru a elimina orice impurități sau blocaje care ar putea afecta funcționarea acestor componente vitale.

 

Verificarea și Întreținerea Vasului de Expansiune

Vasul de expansiune are rolul de a menține presiunea corespunzătoare în sistemul de încălzire. Italflo Serv Term verifică și reglează vasul de expansiune pentru a asigura o presiune stabilă de aproximativ 1,5 bari, esențială pentru funcționarea eficientă a centralei termice.

 

Ungerea și Curățarea Pompei de Recirculare

Pompa de recirculare are rolul de a circula agentul termic prin sistemul de încălzire. Pentru a preveni uzura prematură și pentru a menține performanța optimă a pompei, Italflo Serv Term efectuează ungerea și curățarea regulată a acestuia.

 

În concluzie, Italflo Serv Term oferă o gamă completă de servicii de întreținere și reparații pentru centralele termice, asigurând astfel eficiența, siguranța și durabilitatea sistemului de încălzire al clienților săi. Cu o echipă de profesioniști experimentați și atenția la detalii, Italflo Serv Term este partenerul ideal pentru orice nevoie de întreținere a centralei termice.

 

Call Now Button